Nieuws

Nieuws

 • Nieuw Opleidings- en trainingsaanbod 2020-2021

  Voor de opleidings- en trainingsperiode 2020-2021, heeft de Human Factors Adviesgroep voor u de beschikbare standaard opleidingen en trainingen weer in beeld gebracht. Omdat elke sector en organisatie anders is, heeft de Human Factors Adviesgroep gekozen voor een modulaire opbouw van haar opleidingen en trainingen. Consultants van de Human Factors …Lees verder »

Meest recente nieuwsbrief

Human Factors Actueel 38, maart 2020.
In deze uitgave:
 • Wat nu na Corona,
 • Nieuwe trainingen in Virtual Reality,
 • Duurzaam ontwikkelen met de CPP en 360 graden feedback,
 • Overzicht opleidings- en trainingsaanbod 2020-2021.
Lees de uitgave hier, of download de uitgave in PDF formaat
Een volledig archief van eerdere uitgaven vindt u hier.
 • Ongebruikte capaciteit ingezet voor automatisch uitvraagsysteem PBM

  De Human Factors Adviesgroep volgt uiteraard de huidige maatregelen van de regering, en aanbevelingen van het RIVM op. Om deze reden vinden er momenteel geen trainingen plaats. Erik Timmermans heeft zich in deze tijd voor het ROAZ Zuidwest-Nederland ingezet en hier het proces van het uitvragen van de voorraad aan …Lees verder »
 • Vernieuwde brochure producten HUFA Adviesgroep

  U ervaart problemen met betrekking tot veiligheid, samenwerking en efficiency binnen uw organisatie of u bent op zoek naar verbeter- en ontwikkelmogelijkheden voor uw medewerkers. Het opleidings- en trainingsprogramma 2018-2019 van de Human Factors Adviesgroep biedt een scala aan opleidingen en trainingen die dienstbaar kunnen zijn voor uw organisatie. In …Lees verder »
 • Training Single-human Resource Management

  (Hoofd) Officieren van Dienst, motoragenten, veldmedewerkers van de ANWB, OvD’s van RWS, eerste lijns crisis- of calamiteiten-functionarissen, motor ambulances,  water-systeembeheerders, CPI’s, etc. Zomaar een greep uit de grote groep functionarissen die moeten kunnen werken in een single operation situatie. Speciaal voor deze doelgroep heeft het trainings-en onderzoeksinstituut Human Factors Adviesgroep …Lees verder »
 • Netwerken Acute Zorg regio Zwolle en Euregio zijn met het project Aantoonbaar Voorbereid aan de slag.

  De Acute Zorg Regio Zwolle en het Netwerk Acute Zorg Euregio zijn in het kader van het vastgestelde Kwaliteitskader Crisisbeheersing en OTO, gestart met het project “Aantoonbaar vakbekwaam”. Een project dat de vakbekwaamheid van sleutelfunctionarissen moet gaan borgen. Op verzoek van beide organisaties ondersteunt de Human Factors Adviesgroep met twee …Lees verder »
 • Voor u gelezen: Het Checklist Manifest

  Een boek van Atul Gawande. Wat is het toch met die checklists? En waarom steeds weer de luchtvaart als voorbeeld? Een operatiekamer is geen cockpit, op de intensive care werken geen piloten. Het morren over CRM (Crew Resource Management) en Leren van de Luchtvaart neemt toe en zoals we al …Lees verder »