hufa_se_1-1227128Human Factors Actueel,
Special Edition, april 2015

 

Website vernieuwd!
Vanaf deze week is de geheel vernieuwde website van de Human Factors Adviesgroep operationeel.

hufa_se-9302631Bert Timmermans: “Hoewel we tevreden waren over de oude website was het tijd voor vernieuwing.” De nieuwe website is anders van opzet. De menustructuur is aangepast en neemt de lezer als het ware mee in de wereld van de human factors. Over human factors is veel geschreven en een zoekfunctie maakt het nu eenvoudig mogelijk om op de site naar relevante onderwerpen te zoeken. Ook nieuw zijn de overzichten van de producten en diensten die worden aangeboden. Zo is er per sector aangegeven welke standaard opleidingen en training de HUFA Adviesgroep aanbiedt en hoe er middels de modulaire structuur maatwerk kan worden geleverd. “Wij hebben gemeend ook onze visie met betrekking tot Opleiden, Trainen en Oefenen op onze site kenbaar te maken. Zo kunnen we elke (potentiële) klant meenemen in het proces gericht op effectief en efficiënt opgeleide medewerkers.”

Wij heten u vanaf vandaag van harte welkom op onze nieuwe website.


Human Factors Adviesgroep is ook onderwijsinstelling
Vanaf begin mei staat de Human Factors Adviesgroep geregistreerd bij de CRKBO.

crkbo-8469853In de afgelopen periode is door de Human Factors Adviesgroep hard gewerkt om de certificering bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs rond te krijgen. Hiertoe heeft er een audit op onze trainingslocatie in Utrecht plaatsgevonden. “In het CRKBO staan onderwijsinstellingen geregistreerd die voldoen aan de kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.”

Voordelen voor de klant zijn o.a.:

  • Borging kwaliteitsniveau door certificering,
  • Klachtenregeling,
  • Geregistreerde docenten,
  • BTW-vrije opleidingen,
  • Externe audits.

De Human Factors Adviesgroep vertrouwt erop dat door de certificering de kwaliteit van de geboden opleiding en de randvoorwaarden verder toeneemt en worden geborgd.


Opleidingen en trainingen nu ook BTW vrij
Door bovenstaande CRKBO certificering is de aangekondigde workshop nu BTW vrij!

In onze recente nieuwsbrief kondigden wij de open inschrijving op onze succesvolle workshop ‘Leren van de Luchtvaart’ aan. Deze is nu ook vrijgesteld van BTW, en de kosten van deze workshop zijn nu dan ook € 495. De workshop staat gepland op 9 juni, en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De plaatsen zijn beperkt, dus meldt u snel aan.
Human Factors Adviesgroep

Bert Timmermans, Erik Timmermans, Hans Brinkhuis en Mario Schoonderwoerd

E-mail: info@hufa.nl Web: www.hufa.nl Telefoon: 06-51352331